Shopping Cart

0 item(s) - 0.00€
Your shopping cart is empty!
Slovenska e-pesmarica

Slovenska e-pesmarica

Product Code: 113
3.99€
Ex Tax: 3.27€

Prva slovenska e-pesmarica, v njej najdete 60 najlepših slovenskih narodnih - poleg besedil so vse pesmi zaigrane na harmoniko in kitaro.
 Za ipad in iphone, tudi za Android.

Prva slovenska e-pesmarica naj služi svojemu namenu tudi v sodobnih časih.

Slovenci doma in po svetu si še znamo vzeti čas za prijatelje in sorodnike. Naj bodo rojstni dnevi, godovi ali druge priložnosti, radi sedemo skupaj, kaj dobrega pojemo, popijemo in potem tudi zapojemo. Kolikokrat se zgodi, da bi zapeli to ali ono narodno, pa se jo spomnimo samo stavek ali dva. Še večkrat kdo iz skupine pozna besedilo, melodije pa nikakor ne more priklicati v spomin.

Na vse to smo mislili, ko smo pripravljali Slovensko e-pesmarico. V njej smo zbrali 60 najbolj poznanih slovenskih narodnih pesmi, napisanih v izvirnih slovenskih narečjih. Pa ne samo to. Vsako pesem smo opremili še s kratko melodijo, zaigrano na hramoniko in kitaro. Ravno dovolj dolgo, da odgovori na pogosto zastavljeno vprašanje: »Kako že gre tista?«

Ne bojmo se, da nas bo tehnologija zasužnjila, ko pa jo lahko in moremo izkoristiti sebi v prid. Tudi v dobi interneta, tabličnih računalnikov in pametnih telefonov se srečujemo s prijatelji in sorodniki.
Z e-pesmarico, ki jo boste imeli vedno v žepu, bodo ta srečanja še toliko bolj prijetna in zabavna.

Veljalo je nekoč in velja tudi danes: Kdor poje, slabo ne misli.

 

  • Avtor: Milan Kuder
  • Založba: Multima
  • ISBN epub: 978-961-6931-21-2

Format e-knjige:

     

Knjigo v .epub formatu lahko kupite tudi na Apple iBookstore:

Celoten seznam pesmi, glasbeno spremljavo in vzorec knjige, ki si ga lahko prenesete na svoje naprave, najdete na: www.e-pesmarica.si.

 

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: